Уеб дизайн

Добре дошли в моят сайт!

Здравейте, Занимавам се с Web-design от 9 години . Фактът че моят офис е виртуален и работя предимно сам, ми дава възможност да предлагам много по-добри цени в сравнение големи web дизайн студия с огромен персонал и разходи...

Полезна информация

Моето име е Михаил Узунов. Занимавам се с Web-design от 9 години .


Фактът че моят офис е виртуален и работя предимно сам, ми дава възможност да предлагам много по-добри цени в сравнение големи web дизайн студия с огромен персонал и разходи. Повече от 9 години опит и знания ми осигуряват гъвкавост, компетентност и конкурентно способност.

Какви са уменията ми? Това което могат да Ви предложат най-големите студия за web дизайн, но на много по-ниска цена. Когато не мога да се справя с даден проект до мен са моите колеги и приятели, също независими web дизайнери, с които си помагаме почти 24 часа онлайн. Всичко изработено от мен е с високо качество целящо да впечатли Вашите клиенти и приятели, но ако Вие не сте щастливи с предложеният от мен дизайн, навигация, концепция аз ще го променям дотогава докато ВИЕ СЕ ПОЧУСТВАТЕ НАПЪЛНО ЗАДОВОЛЕНИ !

Аз знам колко е трудно да се намери добро студио за изработка на web сайт, и още по-трудно приемливи цени за изграждане на web сайт. Аз съм тук за да Ви предложа не само най-добрия web сайт дизайн и концепция, но и също така едни от най-добрите цени на пазара, без значение от естеството и сложността на конкретния проект и предлагам следните услуги, които ще ви осигурят успешно представяне в интернет :

  • Планиране, проектиране, дизайн, реализация и техническа поддръжка на динамични страници на основата на PHP и MySQL HTML, CSS, JavaScript,- портал, продуктов каталог, е-commerce сайт.
  • Обновяване, преработване, поддръжка и редизайн на съществуващ сайт .
  • Изграждане на корпоративна идентичност и фирмена визия.
  • Изработка и/или обработка на графики, лого, рекламни банери.
  • Реализация на интернет страници на чужд език.
  • Популяризиране на уеб сайт, онлайн реклама и маркетинг на интернет страници.
  • Професионална консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите услуги.
  • Регистриране на домейн (.com, .net, .org) и хостинг.